Skip to content Skip to footer

BITI SIT I FIT sa Ličnim kuvarom: Anastasija Đurić priprema BRZI I NEODOLJIVI mus od čokolade – recept od 5 minuta (VIDEO)

Čokoladni mus je neodljivi, romantični, francuski recept. Ovo je idealna poslastica koju možete da servirate nakon obroka ili u onim trenucima kada želite da se opustite uz kafu i knjigu. Mus se može pripremiti unapred i čuvati se u frižideru do serviranja. Naziv mousse dolazi iz Francuske, i označava penu. Lagane je i prozračne strukture, a čokolada će vas osvojiti pri prvom zalogaju. Da biste dobili što bolji mus, potrebno je koristiti kvalitetnu čokoladu. Što je bolja čokolada, bolji je mus.

Upravo zato smo sa Anastasijom Đurić napravili jedan ovakav, a sama priprema nije bila duža od 5 minuta.

Kako je naglasio Nenad Tomić da su ovakvi recepti uvek dobrodošli zbog užurbanog načina života, a Anastasija se složila da je odličan i za mame, poput nje, koje vrlo često nemaju vremena, a žele da obraduju svoje mališane zdravim slatkišima.

Na sajtu www.licnikuvar.rs imate mogućnost da rezrvišete svog ličnog kuvara, odaberete jelovnik koji želite da vam spremi i uživate u svom domu, kancelariji ili nekoj vašoj ličnoj proslavi.

Lični Kuvar je nastao sa ciljem da zaljubljenicima u hranu i hedonizam ponudi nešto novo – profesionalnog kuvara koji sprema za vas i vaše bližnje, prijatelje ili kolege u intimnoj atmosferi, gde god poželite. Imaćete priliku da pitate štagod vas interesuje u vezi spremanja hrane i otkriti koje su male tajne velikih kuvara.

Ukoliko i vi želite da angažujete ličnog kuvara to možete uraditi KLIKOM OVDE.

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.