Skip to content Skip to footer

O Meni

Sanja Marinković je majka, novinarka i autor najgledanije emisije u regionu “Magazin In“, koja se emituje na kanalu TV Pink.

Rođena je u Beogradu, Srbiji. Po završetku osnovne škole i XII beogradske gimnazije novinarstvo joj je bila najveća ljubav, ali se tokom studija pripremala da postane berzanski i finansijski menadžer, da bi se na kraju ostvarila kao televizijska voditeljka. Od 1996. radila je kao novinar, TV voditelj, reporter i urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa na RTS-u.

Autorsku emisiju “Magazin In “ osmislila je 2001. godine. Najpre se emitovala na YU info kanalu, zatim na TV Politika, a od 2003. godine svake subote na TV Pink, gde beleži rekordne gledanosti na svim Pinkovim kanalima u regionu. Do sada su u emisiji gostovali gotovo sve eminentne ličnosti iz sfere javnog života, kao što su zvezde iz oblasti muzike, glumačke zvezde I ljudi koji su izgradili uspešne karijere u oblasti politike.

O MENI

Sa kolegom Milanom Kalinićem od 2005. do 2007. bila je domaćin emisije “Sve za ljubav”, a od 2014. do 2016. i voditelj i saradnik na scenariju emisije “Bračni sudija”.

Pored rada na televiziji, najlepši segment njenog života je majčinstvo. Devetnaestog decembra 2007. godine rodio se Strahinja, najvoljeniji muškarac u Sanjinom životu.

Najveći uspeh predstavljaju joj i brojni voditelji, novinari, urednici i reporteri koji su poslednjih desetak godina potekli iz Radionice za medije “Officina “. Autor je dve kniige “Ljubav, vežbanje, kuvanje” i “Moja mera sreće”. Žene, ali i muškarci godinama imaju želju da im Sanja otkrije tajnu svoje vitkosti i mladolikosti, pravilne ishrane i recepte za brz i lak gubitak kilograma, vedar duh, energiju i dobro raspoloženje, zato je kreirala program za detoksikaciju organizma.

Sanja Marinković kao ugledni novinar i TV autor sa najvećim udelom ženske populacije kada je reč o televizijskom auditorijumu njene autorske emisije bila je i idejni tvorac projekata pod nazivom “ Bulevar ženskih tajni” i “Zdravija Srbija” čiji je program imao cilj da inspiriše i motiviše žene da žive život kakav žele i postignu svoje ciljeve. Sanja je od marta 2022. godine i direktor organizacije “Nacionalno Udruženje Žena” čiji je cilj da doprinese poboljšanju položaja žena u radnom i društvenom okruženju, gradeći ravnopravnost žena.

0 +
snimljenih emisija
0
godina novinarskog iskustva
0 M+
gledalaca emisije Magazin In
0
poglavlja knjige Moja mera sreće

"Proteinski detox by Sanja Marinković"

” Proteinski detox by Sanja Marinković” u saradnji sa kompanijom Housewife detox za sve koji žive brzo, jure za obavezama na poslu, kod kuće, u školi, na fakultetu i zaboravljaju ili nemaju priliku da se pravilno hrane, treniraju ili relaksiraju. Kao promoter pravilne ishrane i sporta Sanja je u saradnji sa Adria Master platformom za online edukaciju u saradnji sa Marijom Srećković Savić vice šampionkom u fitness-u osmislila program za oblikovanje tela.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.