Skip to content Skip to footer

O MAGAZINU IN

Sanja Marinković autorsku emisiju “Magazin In “ osmislila je 2001. godine. Trezor emisija od preko 20 godina legendarnih intervjua, a-ha trenutaka, tužnih momenata I nezaboravnih iznenađenja najpre se emitovao na YU info kanalu, zatim na TV Politika, a od 2003. godine svake subote na TV Pink, gde beleži rekordne gledanosti na svim Pinkovim kanalima u regionu.

„Magazin In“ će i dalje biti pričaonica u kojoj ću sa svojim gostima razgovarati o temama koje čine život, ali “bez filtera” , iskreno, poučno, inspirativno, duhovito, rekla je Sanja tokom najave jubilarne dvadesetogodišnjice emitovanja emisije.

Sanja kreira svaku emisiju pomno prateći trendove koje uvode svetski TV kanali kada je reč o formi emisije. Sa svojim autorskim timom proverava koliko je publika strpljiva, kakav sadržaj joj drži pažnju, šta ih veseli ili intrigira.

Teme o kojima razgovara sa gostima u često neformalnoj atmosferi, kao da su kod kuće na kafi samo je neki od razloga što je subotom u 17h televizija Pink u kućama milion gledalaca u Srbiji i dijaspori. Možda će priče o roditeljstvu, uspehu ili muško ženskim odnosima mnogima zvučati prozaično, ali svi smo mi srećni ili nesrećni u zavisnosti koliko ljubavi imamo kod kuće, na poslu ili u svakodnevnom životu, a Sanjina emisija “Magazin in” upravo govori o tome. 

Sve emisije

Magazin In
Da li je najteže oprostiti sebi? Šta to sebi nikada niste oprostile?
Specijalna emisija, Zadrugarke
Da li je lepota u trendu statusni simbol?
Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.