Skip to content Skip to footer

OVO JE NAJPOPULARNIJA BOJA PROLEĆA: Naše poznate dame ih ovako nose – oduševiće vas! (FOTO)

Dizajneri i modne kuće najavljuju šarenoliko proleće koje će biti upečatljivo zbog zanimljivih trendova koji slave žensku figuru.

Kada je reč o bojama koje će dominirati, jedna se posebno izdvojila. U pitanju je narandžasta koja se lako kombinuje sa ostalim bojama. Ova nijansa odlično stoji svima, bez izuzetka, a ovi komadi će dominirati u svakoj kombinaciji.

Upravo naše poznate i atraktivne dame ponele su ovu popularnu boju na najbolje moguće načine, a vi nam pišite u komentarima kojoj najbolje stoji.

1.Anastasija Ražnatović

Anastasija je za ovu priliku odabrala pravi prolećni stajling. Neobičnu majicu sa puf rukavima i farmerke zvoncare od kojih je napravila dodatni fazon. Sve to je začinila fenomenalnim cipelama sa šljokicama.

 

2. Tijana Milutinović

Mlada voditeljka pleni lepotom, a njen stajling je uvek primeren i moderan. Ovog puta je Tijana, za snimanje emisije AmiG show odabrala zanimljivu, usku haljinu koja je istakla njenu figuru. Frizura je svemu dala posebnu čar.

 

3. Nikolina Kovač Kapor

Nikolina važi za jednu od naših najlepših i najstilizovanijih pevačica. Upravo ona je za snimanje emisije Magazin In ponela fenomenalno narandžasto odelo, o kom su pisali brojni mediji. Ova boja definitivno ide uz njen aristokratski ten.

 

 

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.