Skip to content Skip to footer

NAJBOLJI AKSESOARI koje obožavamo ovog leta!

Leto je već uveliko tu, pa su zato najaktuelniji i najbolji aksesoari u ponudi.

Modni trendovi se smenjuju i u tome i jeste njihova draž.  Još uvek se nadamo da ćete nositi kupaće kostime ovog leta, jednobojne, jednodelne ili tigraste, što je i aktuelno.

ŠEŠIR

I ako se čini da za plažu nije potrebno ništa više od kupaćeg, izgled upotpunjuju ,prema mišljenjima  mnogih, najbolji aksesoari  za leto 2021. godine –  šešir. Osim što vam štiti od Sunca, šešir je i lep detalj za plažu. Ako volite da vas fotografišu, iskoristite šešir za kreativniju fotografiju.

NAKIT NA NOZI

Idealan detalj koji ostavlja utisak prefinjenosti je nakit na nozi.  Može se nositi uz sandale, espadrile, baletanke ali i patike. Ako planirate da ga nosite na plaži, onda vaš nakit ne mora biti kvalitetan, što znači da ga možete posedovati po veoma niskoj ceni.  Tako da, ako vam se ne dopada možete ga ostaviti po strani, bez griže savesti da ste potrošile previše novca.

MARAME KAO NAJBOLJI AKSESOAR

Još jedna prednost u toplim danima je marama. Zimi je možete iskoristiti kao detalj uz mantil, a leti još raznovrsnije. Maramu stavite  na glavu, napravite suknju od nje, haljinu ili je prebacite preko ramena da ne izgorite.

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.