Skip to content Skip to footer

MASAŽA LICA – Ključ mladolikog izgleda!

Iako postoji od davnina, masaža lica je tek poslednjih nekoliko godina i te kako zaokupila pažnju žena širom sveta. Dame se mnogo više interesuju oko ovog sjajnog tretmana koji predstavlja pravi ključ mladolikog izgleda. Ima zaista mnogo benefita. Mi smo izdvojili nekoliko koji će vas sigurno naterati da je isprobate, a kada je jednom isprobate masaža lica postaće deo vaše svakodnevne rutine!

Sjajan anti age tretman

Masažom lica ćete poboljšati tonus kože lica, pokrenuti cirkulaciju i aktivirati mišiće lica. Jednostavna masaža u trajanju od 5 do 10 minuta svakog dana može dati sjajne rezultate nakon određenog vremenskog perioda.

Bore će postati manje uočljive, a masaža će delovati i preventivno protiv budućih finih linija.

Instant efekat

Sjajna stvar kod masaže lica jeste što se rezultat vidi – odmah! Nadutost lica će nestati, koža postaje elastičnija, podočnjaci manje vidljivi. Nema bolje stvari u borbi sa jutarnjom nadutošću lica od masaže lica!

masaza lica u salonu

Izuzetno opuštajuća

Masaža lica učiniće da se osećate mnogo bolje, jer je izuzetno opuštajuća i umirujuća.

Otklanja glavobolju, umor i iscrpljenost i čini da izgledate i osećate se bolje.

Bilo da je praktikujete samostalno ili u kozmetičkom salonu u sklopu tretmana lica, sigurni smo da ćete uživati i da će vam zaista prijati.

Pospešuje delotvornost kozmetičkih proizvoda

Nakon što na lice nanesete serum koji inače koristite za negu lica, a onda odradite masažu, serum će prodreti mnogo dublje u kožu i biti delotvorniji.

Koža će nakon masaže biti otvorenija za kremu i njeno dejstvo će biti još jače.

roleri za masazu lica

Bitni koraci u masaži lica

Pre svega potrebno je da lice dobro očistite. Nanesite serum na lice i započnite masažu nežnim pokretima vrhovima prstiju.

Masaža se radi pokretima ka spolja, kružnim pokretima ili ka centru lica. Posebno budite pažljivi prilikom masaže okoloočnog područja, jer je tu koža izuzetno osetljiva.

Za masažu, takođe, možete koristiti i popularne rolere za lice koji su izuzetno delotvorni! Nakon masaže ne zaboravite na kremu i ostale regularne korake nege lica.

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.