X

Bojan Leksington progovorio o supruzi i braku, pa otkrio da li kod njih ima ljubomore i šta pevuši sa decom

Osim što je veliki karijerista, pevač grupe “Leksington”, Bojan Vasković je porodičan čovek i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojom decom i suprugom. U braku je 10 godina, a sada je otkrio i šta misli da je ključno za uspešnu bračnu zajednicu i njen opstanak.

1.Pevušite li nešto zajedno sa decom i šta?

Trenutno su kod nas aktuelne dečije pesmice, ali slušaju i one koje volimo supruga i ja. Naprimer vole pesmu “Ljubav je kad se neko voli”u izvedbi Željka Joksimović i njegove ćerke, ali svakako i onu “Svi treba da znaju šta drugarstvo znači”.

2.Pokreću li vas još uvek u životu neostvarene želje? Da li porodica pomaže ka ostvarenju istih?

I nemam nekih neostvarenih želja. Ako gledam onako hronološki, sve ono što sam nekada, kao dečak želeo, to sam i ostvario. A svakako da me porodica motiviše, da zajedno pravimo što više uspomena. Volim sve naše svakodnevnice i uvek želim naša zajednička putovanja i odlaske u prirodu.

3.Koliko ste uspeli da privatnost izolujete od scenske iluzije i da je ne prenesete u dom, u kojem ste samo otac i suprug?

Iskrena da budem, nisam nešto u proteklih 15 godina, od kada smo medijski prisutni, iznosio privatnost onako baš kao na tacni. Nema stvari koje sam krio i koje bi trebalo da se kriju, ali privatnost se za razlogom tako i zove. Jednostavno takav život živimo kakav želimo i u medijima se prezentujemo u onoj meri kojoj dozvolimo.

4.Vaša supruga je na svojoj društvenoj mreži pokazala da isto ima talenat za pevanje. Da li smatrate da je dobro ili loše kada su bračni parovi u istim poslovnim branšama?

Tako je, moja supruga zaista divno peva i jako je talentovana. Mislim da kada bi se okrenula muzici na neki ozbiljniji način, da bi imala baš dosta uspeha u svemu tome. Ona prvenstveno to voli, a kada se nešto voli, to se i ne smatra nekim poslom, već uživanjem. Nisam imao iskustva s tim da sam s nekim u istoj branši, ali ne verujem da je to nešto loše, naprotiv mislim da može biti i jako dobro. Meni se dopada kako se supruga i ja i sada usklađujemo.

5.Nedavno smo u emisiji pričali da ljubomora može biti začin ljubavi, ali i otrov. Šta vi mislite o tome?

Sve što je u nekim granicama normale, sve što je umereno, nije loše. Tako je barem sa svim stvarima u životu, verujem i da je i sa ljubomorom.

6.Kako vi pravite balans između karijere i porodičnog života?

Jako lepo, u skladu sa mogućnostima. Nekada postoje momenti kada sam više poslovno aktivan, ali se trudim da to propušteno vreme kasnije nadoknadim, tako da balans uvek može da se pronađe.

Categories: Život
Sanja Marinkovic: