Skip to content Skip to footer

UZBUDLJIVO LETO U PORTO MONTENEGRU: Više od 60 događaja, koncert Dina Merlina i deveto izdanje vinskog festival SuperWine

I ove godine, od početka juna do kraja septembra, Porto Montenegro biće mesto održavanja mnogobrojnih događaja, pružajući gostima iz regiona i celog sveta mogućnost da uživaju u raznovrsnim sadržajima.

Predstavnik Porto Montenegra, Danilo Kalezić, za naš portal, predstavio je bogat program dešavanja za ovo leto i istakao “Ove sezone organizujemo više od šestdeset događaja, od izložbi i radionica, do velikih dođajaja za koje se već traži karta više, poput devetog izdanja vinskog festival SuperWine 02.jula, koncerta Dina Merlina na sceni SINHRO 16.jula, ili Međunarodnog modnog festivala IFF 22.i 23.jula, preko novog izdanja polo turnira Polo in the Port sredinom avgusta, gde je kuriozitet što treba da uvezemo 40 polo konja iz Austrije i Nemačke. Ovaj dvodnevni događaj bude zaista spektakl. Naravno, i ove godine imamo novitete u šoping naselju, nakon DIOR-a koji je otvoren prošle godine, ove godine otvaramo monobrend radnju nakita Bvlgari, kao i nekoliko novih restorana i poslastičarnica.”

Danilo je istakao da Porto Montenegro ističe od drugih letovališta opušten i prijatan osećaj kao da ste kod kuće.

Celu najavu i prezentaciju ovog letovališta za naš portal pogledajte u videu ispod.

portomontenegro.com

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.