Skip to content Skip to footer

U 6. JE DECENIJI, A NJENOM ISPEGLANOM LICU ŽENE SE DIVE: Ne koristi BOTOKS, već recept koji je dostupan svima

Proslavljena holivudska glumica Salma Hajek na sceni je prisutna 35 godina, ali i dalje privlači pažnju medija i publike.

Ova rasna lepotica nedavno je napunila 55 godina, a na svom Instagram profilu gde je prati preko 20 miliona ljudi često objavljuje fotografije zbog kojih dobija laksave komentare da izgleda barem 20 godina mlađe.

Salmaovih dana uživa u odmoru, a nedavno je snimljena tokom šetnje Londonom. Glumica je i u “neobaveznom” izdanju ukrala simpatije prolaznika i dokazala da i bez šminke izgleda veoma lepo i atraktivno.

Salma je jedna od retkih žena iz Holivuda koja nije promenila lični opis. Ako i radila neke operacije, na njenom licu tragovi se ne vide, a jednom prilikom istakla je da nije radila botoks niti druge procedure za podmlađivanje.

https://www.instagram.com/p/CZXeTDrtwtJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Tajna njenog dobrog izgleda je u genetici, pažljivo osmišljenoj rutini nege, ali i jednoj korisnoj, zdravoj navici. Naime, Salma svako jutro pije sok od četiri jednostavna sastojka, za koji veruje da joj pomaže da održi mladolik izgled.

Njen domaći sok čini kožu blistavom, ali pored toga ima i niz zdravstvenih benefita na telo i organizam.

Pored toga, Salma Hajek svako jutro svoje lice i vrat “ispljuska” hladnom vodom, što smatra pravim eliksirom mladosti i lepote.

Recept za Salmin sok:

1. Vitamin C– Salma u svom receptu koristi sveže pomorandže. One su dobar izvor vitamina C, jačaju imunitet i utiču na probavu.

2. Kurkuma – Ona u sok od narandže dodaje svežu kurkumu – začin koji ima blagotvorno dejstvo na organizam, ali i lepotu.

3. Crni biber – Glumica je navela da dodaje malo crnog bibera u sok, jer to pomaže telu da brže upije kurkuma. Pored toga, ovaj začin ubrzava metabolizam.

4. Pasji trn– Biljka koja je bogat izvor vitamina C i vitamina b12. Sadrži i puno kolagena, ali i podstiče telo da ga proizvodi, tako da je jasno zašto ima regenerativni efekat na kožu, kosu i nokte.

Izvor Wanted.rs

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.