Skip to content Skip to footer

Promenite koncept svog doma na jednostavan način zahvaljujući ovom dekorativnom predmetu!

Kada želimo nešto da promenimo u svom domu, često imamo osećaj da moramo da pravimo neke drastične promene. Ali, to nikako nije tačno! Postoje mnogo lakši načini da vaš životni prostor dobije nov, svež koncept. Dovoljno je promeniti, na primer, raspored nameštaja ili neki dekorativni detalj, kao sto su jastučići. Mogu učiniti dnevnu ili spavaću sobu potpuno drugačijom!

Dekorativne jastuke možete da kombinujete na razne načine!

Njihova uloga je, pre svega, da prostor i nameštaj učine udobnijim. Osim toga, oni na vrlo brz i lak način mogu promeniti izgled vaše fotelje, sofe, ugaone garniture, itd.

Možete se odlučiti za veći broj manjih jastuka ili za nekoliko velikih. U zavisnosti od vašeg ukusa, jedna od varijanti je i da popunite ceo prostor za sedenje njima. Igrajte se, kombinujterazličite teksture, oblike, veličine.

Iznenadite sebe svojom kreativnošću!

Kada pronađete željene oblike jastuka, onda je, definitivno, najprofitabilnije kupovati jastučnice koje se mogu menjati u zavisnosti od toga kako želite da vaš prostor izgleda. Jer, ukoliko svakog puta kada poželite promenu budete kupovali jastuke, lako se može desiti da završite sa mnogo jastučića koje nećete imati gde da odložite.

Izdvojili smo za vas brojne modele jastuka, kao i primere kako sve možete da ih kombinujete – pogledajte u nastavku našu galeriju, možda pronađete inspiraciju za uređenje vašeg prostora

Galerija:

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.