Skip to content Skip to footer

PRIVUCITE LJUBAV SVOG ŽIVOTA UZ POMOĆ FENG ŠUIJA I DOBRE ENERGIJE: Ove stvari morate da uradite u spavaćoj sobi

Svi žele da imaju nekoga koga će voleti i ko će njih voleti. Međutim, mnogi ne uspevaju da ostvare takvu vezu. Drevno feng šui učenje ima moć da podesi vašu vibraciju na odgovarajuću frekvenciju koja će vam omogućiti da pronađete pravu osobu ili da poboljšate svoj postojeći odnos s pratnerom. Feng šui može da pomogne da uravnotežite energije i da omogući da u vaš da vaš život privučete sreću i pravu ljubav.

Kako da privučete ljubavnu energiju?

1. Harmonija u spavaćoj sobi

Prema feng šui učenju, raspored nameštaja je veoma bitan kako se ne bi ometao protok dobre energije. To se posebno odnosi na krevet. On nikako ne bi trebalo da stoji ispod prozora, nikako na istoj strani gde su vrata tako da vam noge “gledaju” u vrata. Najbolje mesto je ono odakle vidite i prozor i vrata, a krevet je uzglavljem naslonjen na zid. Bilo bi dobro da imate mesta i sa jedne i sa druge strane kreveta. Važno je da je uzglavlje čvrsto, najbolje od drveta.

2. Napravite “oltar” za ljubav

u spavaćoj sobi, sa desne strane prostorije napravite mali oltar za ljubav. Tu stavite vašu zajedničku sliku na kojoj ste srećni, predmete koji simbolizuju ljubav i romantiku- crveno, belo ili roze cveće, srca, kristale ružičastog kvarca, crvene ili bele sveće.

3. Aromatično okruženje

Okruženje koje je u harmoniji i ima oltar za odnose dobija mnogo veći intenzitet vibracije uz pomoć esencija koje stimulišu romantiku. To su eterična ulja ili štapići sandalovine, ruže, ilang-ilanga…

U privlačenju ljubavi veliku pomoć pružaju afirmacije.

 

Izvor: Sensa

 

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.