Skip to content Skip to footer

POZNATI ODGOVARAJU: Koliko i da li verovati kada nam partner kaže da nas nikada neće ostaviti?

 „Postoje različite vrste ljubavi na ovom svetu, ali nikad se ne pojavljuje ista ljubav dva puta.“ – F. Skot Ficdžerald

Neće vas ostaviti ako zna da nikada više neće naći ženu poput vas.

Bez obzira što stoji na putu ili koliko nelogično se to čini. Ukoliko ste bili sposobni da svojim smeškom naslikate zalazak sunca u različitim bojama i pokažete mu ljubav za koju nije verovao da postoji, nikada neće moći da vas ostavi.

Kažu da ukoliko želimo biti nezaboravni treba da budemo kontradiktorni; treba da mu ostanemo zagonetni. Ne zbog samodopadnosti ili zadovoljavanja naših osećanja, već zbog toga što se on u sebi smeška dok se pita što ćete mu novo prirediti.

Žena dobrog srca, ljubazna duša koja pleše u ritmu Zemlje dok zavodnički njiše bokovima ispod sjajećeg meseca.

Osećajnost koja cveta preko njenih obraza koji se prelivaju u bojama, dok se njene tople suze kotrljaju. Žena koja ne trpi ničije gluposti. Tip žene koja je lavica u spavaćoj sobi, ali koja se moli na kolenima u nedelju ujutro.

„Jedini muškarac koji vam treba u životu je onaj koji vam dokaže da ste mu potrebni u njegovom životu.“ – Nepoznati autor

A evo šta su na ovu temu rekle poznate dame i influenserke koje su u srećnom braku.

Bojana Tomić je influenserka, udata i mama dvoje dece, a ona je ovako opisala njen osećaj poverenja: “Suprug i ja smo zajedno od septembra 2007 godine. U braku smo od 2011., pa evo sve do danas. Iskreno ne postoji čarobni recept za trajnost braka i veze. On je prva osoba kojoj sam od samog starta verovala da je to ono pravo. To devojke i žene mogu osetiti i naš osećaj nas nikada ne vara”

Pevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih brakova na estradnoj sceni. Upravo zato smo pitali Nikolinu kako i da li veruje u to da je nikada neće ostaviti.

” To ne može niko da vam garantuje ni danas, ni sutra ni u životu generalno. Ono u šta sam sigurna je da čovek treba da uživa u trenutku, da ceni to vreme koje provodi sa osobom koju voli i da nista ne sme da se podrazumeva i naravno da se daje najiskrenije moguće i da ne razmišlja o posledicama, jer mislim da iskrena ljubav ne poznaje kalkulacije, jer čovek je satkan od ljubavi i za nju treba živeti!”

Maja je influenser koji oduševljava svojim stajlinzima, a neretko i fotografijama svog sina. Udata je, a fotografije svog privatnog života svodi na minimum.

” Smatram da svaka žena treba da bude sigurna u sebe, i da ne dozvoli da se svet vrti oko muškarca. Treba da veruje kada joj partner kaže da je voli ali da isto tako da je sve u ovom današnjem vremenu promenljivo, i da nam moderno doba donosi velike izazove. Takođe, potrebno je ulagati obostrano u vezu kako bi ta ista veza uspela. Muškarci su poznati egoisti, shodno tome vole sebe da predstave u najsuperiornijem mogućem svetlu.”

Pišite nam u komentarima da li vi verujete u priču o zauvek.

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.