Skip to content Skip to footer

POPULARNI ŠMINKERI o trendovima za proleće/leto 2022

Revije najpoznatijih svetskih modnih dizajnera najavili su dolazak jarkih i neon boja za nadolazeće proleće. U upadljivijim tonovima biće i mejkap – mnogi ovu godinu nazivaju godinom sjaja, rumenila i metalik šminke.

Ako treba da ocenimo prethodnu makeup-godinu, rekli bismo… hrabro, razigrano, drugačije. Štaviše, neki makeup trendovi su bili toliko zanimljivi da ih prenosimo i u ovu godinu, plus, dodajemo još nekoliko potpuno otkačenih novina.

Upravo o tome smo pričali sa našim šminkerima, a evo šta su oni rekli.

PRIRODNA KOŽA KOJA BLISTA

Da je zdrava koža i najlepša koža, to već svi znamo, a to pravilo važi svake sezone i svake godine. Šminkerka Slavica Ilić nam je rekla kako treba da izgleda nega kože ove sezone.

Što se tiče trendova za 2022, definitivno se ide na to da ce to biti natural glowy lookovi.
Puderi koji imaju svilenkastu završnicu, osvežavajući u kombinaciji sa tečnim hajlajterima na vrhovima jagodica ili pomešano sa puderima.

Devojke neka biraju pudere/bb creme koji ujedno hidriraju kožu i čine ten blistavim.
Da pre pudera mogu da nanesu kremicu/primer kao podlogu da bi ten bio što svežiji i da izbegavaju presovane/kamene pudere za celo lice. Takođe, da se fokusiraju na pudere u prahu ukoliko bi trebalo setovati T zonu., rekla je Slavica.

VEČITI KLASICI KOJI NIKADA NE IZLAZE IZ MODE

Šminkerku Mariju Jolić nismo mogli, a da ne pitamo, koje će to boje biti hit ove i predstojeće sezone i što se tiče senki za oči, ali i ruževa.

Ja lično nisam za to da se slepo prate sezonski trendovi koje nam fashion industrija nameće. Generalno mislim da svaka devojka/žena treba da nosi ono što misli da će najbolje umeti da iznese. Ali, ono što sigurno svaka od nas treba da ima ima u neseseru, su nud i crveni karmin koji koji odgovaraju podtonu naše kože. To su večiti klasici koji apsolutno nikada neće izaći iz mode. Leto me uvek asocira na sjajne usne, tako da je super da sa sobom imate providan sjaj koji ćete nanošenjem preko omiljenog karmina učiniti usne sočnijim i senzualnijim., rekla je Marija.

Alan Avendanjo, šminker najpoznatijih lica Holivuda kao što su Vanesa Hadžens i Džodi Tarner-Smit, smatra da će sjaj, rumenilo i metalik šminka smatra biti potpuni hit ove sezone.

 

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.