X

Pitali smo naše influenserke: Koliko su žene danas srećne što ih je uopšte neko izabrao? Da li je dostojan njihove ljubavi?

Smatra se da ljubav treba da bude laka i da sve ide kao podmazano, od trenutka kada upoznate nekoga pa do kraja života. Međutim istina je da se to retko dešava. Često se posle propale veze pitamo gde smo to pogrešile, šta je trebalo da uradimo drugačije i ubeđene smo da sledeći put nećemo napraviti slične greške u koracima. Ali ih na kraju uvek ponavljamo.

Postavljamo pitanje “Koliko su žene danas srećne što ih je samo neko izabrao, što su u vezi, a taj neko nije možda ni dostojan njihove ljubavi?”

Marija Rosic Piskulić nam je rekla da je mišljenja da nažalost živimo u vremenu kada žene pristaje na sve samo da ne budu same, smatraju da je u redu trpeti neke stvari koje nikako ne bi trebalo, jer ne žele osudu okoline, što je u principu najmanje bitno. Žena treba da bude srećna, i to je zapravo ono što treba da je vodi.

– Zapravo većina žena misli da ne postoji idealan muškarac, što je tačno, ali ni mi nismo idealne. Potrebno je pronaći nekoga sa kim možemo da zajedno delimo i lepe i teške trenutke. S godinama se muškarcima nalazi 1000 i jedna mana i to počinje ženama da smeta, pa se onda hvataju za upravo takve muškarce “daj šta daš” što je i više nego pogrešno. Najbitnije je biti iskren i realan kako prema drugima tako i prema sebi. Ali i tek kako mislim da postoje kvalitetni i vredni muškarci kao što postoje takve i žene., rekla je Marija.

 

– Mislim da većina žena veruje u bajke i iskrenu ljubav. Ja verujem i želim da verujem. Čak i žene/devojke koje se nekad razočaraju i na kratko izgube veru u iskrenu ljubav ponovo im se vremenom rodi nada. Jedino što nam ostaje i u najgoroj situaciji je vera, ljubav i nada i zato je bitno da verujete u ljubav!, rekla nam je takođe Marija, poznatija kao Shoot with kitty na Instagramu.

Nismo mogli, a da ne pitamo Mariju koliko ona smatra da je danas zapravo česta pojava da žene ulaze, a posebno ostaju u nekvalitetnim vezama i odnosima samo da ne bi bile same.

– Verujem i znam da postoji dosta žena koje su u nesrećnim/neispunjenim vezama i da su nekoj zoni komfora pa se plaše da naprave prvi korak ka izlasku iz te veze. Najveći strah je da će ostati same i da neće moći da nađu boljeg čoveka za sebe. To je naravno pogrešno. Uvek postoji neko ko je pravi za nas i ko će nas više voleti više i činiti nas najsrećnijom ženom na svetu. Nikada ne treba ostajati u vezi sa osobom koja nas čini nesrećnom i šteti nam., zaključila je Marija.

O ovome smo pričali i sa jednom popularnom mamom i preduzetnicom, Tamarom Atanasković Aleksić (Tamara Lav) i sa Aleksandarom Tanasković i Vesnom Jerković koje su na vedar i nasmejan način objasnile šta zapravo znači kvalitetan odnos. Pogledajte u nastavku.

Categories: Život
Sanja Marinkovic: