Skip to content Skip to footer

Ovu su NAJPOZNATIJE MAME INFLUENSERKE u Srbiji, a evo šta ste rekli ZAŠTO IH PRATITE

Nije tajna da se od Instagrama i influensa na društvenim mrežama može zaraditi dobar novac.

Mame influenserke u svetu, a pojedine i u Srbiji, kako razne ankete potvrđuju zarađuju između 1000 i 5000 evra po samo jednoj objavi.

Šta je mamfluenser?

@Anastasija

Blogerka, jutjuberka i infulenserka Anastasija – Staša Đurić postigla je veliki uspeh, a sa ovim zanimanjem počela je dok u našoj državi još nije bilo popularno. Anastasija je diplomirana ekonomistkinja, a žene je posebno vole zbog njene iskrenosti, najviše kada je majčinstvo u pitanju. Anastasija je retka influenserka koja svojim pratiocima uvek odgovori i deli savete. Takođe, na naše pitanje njenih pratioca zašto je vole, 90% njih je reklo da je najiskrenija.

@Queen Tatjana

Tatjana Stojanovski je dizajnerka i majka troje dece koja istinski razume žene koje ne vole svoje telo – ali i zna kako da ih učini lepim, iznutra i spolja. Osim toga što shvata šta im dobro stoji, vrlo je svesna kakve misli ti prolaze kroz glavu kada tvoj izgled naizgled nije “društveno poželjan”. Njeni pratioci je posebno vole zbog njene pozitivne energije i ljubavi koju širi.

Lutak

Božena Lazarević je lepa Hercegovka koja je pažnju privukla atraktivnim odevnim kombinacijama i modnim ukusom u kome nema mesta za grešku, ali i luksuznim stilom života. Živi i radi u Nemačkoj zajedno sa suprugom Igorom sa kojim je čitavu deceniju i sa kojim ima troje dece. Pored fenomenalnih stajlinga, njeni pratioci obožavaju isticanje skladnosti i važnosti porodice i to što je Boka pored svih obaveza jako privržena deci i maksimalno provodi vreme sa njima.

@ Mamina posla

Marija Tošić je mama koja stoji izaInstagram profila i sajta Mamina posla. Naziv verujemo već govori puno, pa se tako Marija bavi svim temama koje interesuju jednu mamu. Takođe vrlo često i intervjuiše druge mame, smatrajući da su iskustva drugih dragocena. Mariju pratioci posebno vole jer na jednom mestu mogu da pronađu sve o bezbrižnom roditeljstvu.

@ Trudnica i pas

Trudnica i pas je Instagram profil koji mlade mame posebno vole. Najviše ga vole baš jer iza njega stoji mlada mama Milica koja ima troje dece i psa. Milica je svoj profil pokrenula prvenstveno deleći saveti o tome kako je imati ljubimca i bebu, ali je profil postao mnogo više od toga. Profil trudnica i pas mame vole, jer vrlo vlasnica Milica organizuje druženja za mame koja su korisna i opuštajuća.

@rosicka91

Marija Rosić Piskulić je mlada, negovana, uspešna mama i slobodno možemo reći idol mnogim mladim ženama. Neprestano deli prvenstveno savete o nezi kože, a i sama je vlasnik jednog kozmetičkog brenda. Od kako je postala mama, Marija deli i savete i brige jednog roditelja, pa je zbog toga pratioci dodatno obožavaju.

@Mica Blogerica

Milica Novković je svoj Instagram profil otvorila za vreme prve trudnoće i tada nije ni sanjala da će dostići ovoliki uspeh. Iako je većina zna kao blogerku i Instagram influensera, Miličino pravo zanimanje je profesor sporta, tačni kondicioni trener, a to se po njenoj liniji i te kako vidi. Milica pored svega ovoga je i uspešna preduzetnica koja ima svoj modni brend, pa su razlozi zašto žene obožavaju njen profil višestruki.

 

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.