Kakva si zver, takav ti je plen

„Sve za čim juriš, baš to ti beži“. Da li bi muškarac, da bi usrećio ženu trebalo da bude moćan i bogat ili je dovoljno da ima lep osmeh i široka ramena i da li je tačno da kakva si zver takav ti je i plen ili zec ipak može da upeca gazelu…?! Zvuči kao scenario za parodiju na temu kakav je muškarac potreban ženama ali je istina zapravo da ja nikada nisam sanjala neku zver, da imam nekog moćnog muškaraca pored sebe. Znate li šta je uvek bio moj san o sreći? Ono muško koji je gospodin, džentlmen, koji ume i želi da voli, što bi divna Anastasija Ražnatović rekla: “muškarac – zdravina”!

Nažalost, nisu danas sve osobe muškog pola muškarci. Danas je pohvalno reći za mladića da “kida”, da je brutalno zgodan, da je zver, pa ko bi onda po vama bio gospodin u ovoj 2020. godini a ko zver i po kojim kriterijumima biste vi rekle za muškarca da je zanosan, erotičan i privlačan? Kako da zver pomisli da je ulovila dobar plen?! Žene mi u poverenju pričaju da je možda rešenje zagonetke da mu postaviš velike zahteve i da su srećne ukoliko on ispuni bar deo. Kada devojke postave u ljubavi situaciju „daj šta daš, ali ja te mnogo volim i važno mi je da si tu“ da li se muškarac oseća kao zver ili kao plen?

Ukoliko spadaju u one bez kompleksa i samopouzdanja bez pokrića, muškarci će vam se poveriti da više nema potrebe da se udvaraju i „love“, već su žene te koje bacaju uzde i na uličare i na kontraverzne biznismene i popularne pevače, rijaliti zvezde pa i zgodne „matorce“ i oženjene koji kao momci žive i koji ih lažu, „mažu“ i varaju. Kada na koga bacate uzde, on se i otima i više nikome nije jasno ko je lov a ko lovina. Tada žene pate, verujući da je patnja ljubav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *