Skip to content Skip to footer

FANTASTIČNE I U TRENDU: Evo kako poznate dame nose ŠIROKE PANTALONE (FOTO)

Ako ste bacili oko na revije ove sezone, ili samo na police high street prodavnica, sigurno ste primetili dominaciju voluminoznih haljina odvažnih boja. Ali, u fokusu onih koji modu prate u stopu nisu samo one.

Komad koji još doživljava renesansu ovoga leta su voluminozne pantalone visokog struka i širokih nogavica koje kao salivene padaju niz telo. Viđali smo ih na revijama, okupirale su street-style, Instagram zidove influenserki, a mogle su se videti i na crvenim tepisima.

Tokom poslednjih nekoliko godina modnom industrijom vladao je trend nošenja uskih odevnih komada, ali pantalone širokih nogavica se ove sezone na modnu scenu vraćaju u velikom stilu.

One su zabavna i šik alternativa uskim modelima pantalona, te predstavljaju izbor za svaku priliku, što su očigledno uvidele i mnoge poznate lepotice i modne blogerke koje su ih ponele u najrazličitijim varijantama.

Ležeran i praktičan komad savršen je za letnje stilizovanje, pogotovo za poslovni ambijent jer nudi priliku da imate trendi i pristojan autfit.

U paru sa košuljom, široke pantalone izgledaju odlično za odlazak na posao, dok obična crna majica na tanke bretele, par sunčanih naočara i ogrlica mogu da budu dobitna kombinacija za prepodnevno kafenisanje.

 

 

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.