Skip to content Skip to footer

DOBRO ORGANIZOVANI, UPORNI STE I EFIKASNI: Šta način na koji žene nose torbu govori o njihovom karakteru?

Način na koji nosite torbu puno govori o vašoj ličnosti, jer nije isto ako je nosite na ramenu, na stranu, ili u ruci. To donekle zavisi i od prilike – da li je za zabavu, poslovno izdanje ili šetnju i boravak u prirodi.

Odeća govori, i to glasno i jasno i u pogledu nečega tako jednostavnog i uobičajenog kao što je nošenje torbe na ovaj ili onaj način.

Da li ste samouvereni, nesigurni, osoba od poveranja, sumnjičavi? Spomenuta studija otkriva da postoji 7 načina nošenja torbe koji opisuju kako se osećate u tom trenutku ili kakva vam je priroda. Sigurno ćete se poistovetiti s nekolicinom, jer se mi ne osećamo uvek isto i to se odražava na način na koji nosimo ovaj neizbežan detalj.

Torba na ramenu, uz telo

Prema ovoj studiji, ovakav način nošenja torbe otkriva vašu praktičnu stranu i potrebu da vam drugi pokažu da su vredni vašeg poverenja. Ne volite da gubite vreme na sitnice i vrlo ste oprezni, zato je torba pripijena uz telo.

https://www.instagram.com/p/CdBks7ILbae/?utm_source=ig_web_copy_link

Torba na ramenu, ali je kaiš duži

Ako je ovo vaš izbor, torba je slobodnija, a vas karakteriše spontanost, bez brige o prihvatanju života onakvog kakav dolazi. Vrlo ste samouverena osoba.

Torba preko lakta

Ovakav način nošenja torbe popularizovale su sestre Olsen i Viktorija Bekam i postao je vrlo uobičajen, iako je ponekad, zavisno od težine torbe, pomalo neudoban. Prema rezultatima istraživanja, ovakav način nošenja torbe odražava moć i sigurnost zbog toga što je stavljate ispred sebe, ali bez pokrivanja.

Torba u ruci

Ovakav način nošenja torbe odražava sofisticiranost i pridavanje pažnje svom izgledu. Uporni ste, dobro organizovani i efikasni. To je jedan od trenutno najpopularnijih stilizovanja torbe u uličnoj modi.

Torba u ruci ispred tela

Stručnjaci ovakav način nošenja torbe opisuju kao oblik stidljivosti i potrebe da se zaštitite. To su obično trenuci kada ne volite da budete u centru pažnje i nehotice tražite način da se prikrijete.

Torba preko tela sa prednje strane

To je jedan od najudobnijih načina, u kome su ruke slobodne, a kretanje lakše. Ako je uvek ovako nosite, imate avanturistički duh i volite da uživate bez ometanja.

Torba preko tela, ali pozadi

Imate staloženu, smirenu i sabranu ličnost koja veruje drugima. Imate jasan cilj na umu, torba okrenuta pozadi govori da ne volite da brinete o stvarima koje nosite.

Ranac na jedno rame

Osobe koji nose rančeve su nezavisne i ističu slobodu kretanja, ne vole da nose torbe koje nisu komforne, već da imaju sve pri ruci. Pored toga, izdvajaju se po zaštitničkom instinktu.

Izvor Citymagazin

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.