Skip to content Skip to footer

Da li ste “Anu Karenjinu” preslušali u novom, modernom ruhu?

Vrlo je moguće da ste već pročitali Anu Karenjinu – možda i pre mnogo godina. Ali, da li ste je preslušali u novom, modernom ruhu?

Roman koji je Fjodor Dostojevski smatrao besprekornim, a Vilijam Fokner nazvao najboljim romanom koji je ikada napisan, Ana Karenjina, sada je konačno dostupan i kao audio-knjiga na srpskom jeziku, u naraciji sjajnog Ivana Bosiljčića.

Ovo monumentalno delo Lava Tolstoja daje sveobuhvatan prikaz ruskog društva devetnaestog veka, od aristokratskih salona do seoskih gazdinstava. Uvodeći dva narativna toka, prvi koji prati ljubavnu priču između Ane i Vronskog i drugi koji prati odnos između Kiti i Ljevina, Lav Tolstoj ispisuje svevremene stranice o porodici, gubitku, ljubavi, izdaji, veri i prijateljstvu.

Ana Karenjina, od sada kao audio-knjiga na srpskom jeziku, dostupna je u okviru Bookmate pretplate.

Najbolji deo je to što je roman možete preslušati u svim prilikama: u automobilu, avionu, dok trenirate, bavite se kućnim poslovima, u pauzama između sastanaka ili dok se predveče opuštate u omiljenoj fotelji…

Audio-knjiga Ana Karenjina je dostupna na servisu Bookmate, koji vam poklanja 30 dana besplatnog slušanja i čitanja ovog, ali i više hiljada drugih romana. Posetite www.bookmate.com/code i unesite SANJINKLUB kao kod prilikom registracije.

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.