Skip to content Skip to footer

DA BISTE IMALI ČVRSTE I ZATEGNUTE GRUDI NE MORATE POD NOŽ: Ove maske i vežbe učiniće čudo za vaš dekolte

Ako se pripremaš za leto i tražiš odgovore na pitanje kako zategnuti grudi – brzo i jednostavno, na pravom si mestu da saznaš sve o tome. Otkrij u nastavku!

Kako starino tako nam se i telo menja. Ovo je prirodan proces i od godina ne možemo pobeči. Grudi sa godinama postaju mekše, gube na elastičnosti i na čvrstoći. Sve se to ne dešava samo zbog godina, već i zbog načina života koji vodimo.

Dakle, ako tvoja težina često varira gore – dole, ili ako si bila u drugom stanju, zatim ukoliko tvoja ishrana nije kvalitetna, pa čak i ako pušiš – znaj da sve može utiicati na neželjen izgled tvojih grudi.

Kako zategnuti grudi prirodnim putem?

Razne promene u načinu života veoma utiče na žene u pogledu njihovog izgleda. Za postizanje sjajnog izgleda, žene su svesne svojih grudi. Postoji mnogo hirurških procedura za povećanje  i zategnute grudi, ali su one opasne i ni u najmanju ruku preporučljive.

Srećom postoje razna prirodna rešenja i za prirodno povećanje grudi, kao  i za zatezanje grudi, a to su prirodne kreme i eterična ulja koja magično rade za povećanje grudi. Na njihov izgled može uticati i korigovana ishrana, kao i vežbe koje doprinose da tvoje grudi izgledaju lepo i budu negovane. To je svakako najsigurnii način kako zategnuti grudi.

Žumance i krastavac

Kombinacija ova dva sastojka pomoći će da podizanje grudi bude jednostavno i prirodno i da imate glatku, čvrstu, jaku kožu grudi. Da biste pripremili ovu masku potreban vam je blender u koji ćete staviti žumance i jedan mali sveži krastavac.

Ovakav tretman se nanosi na dojke i ostavlja da stoji 30 minuta . Nakon toga masku isperete sa hladnom vodom. Preporučuje se da radite ovo barem jednom nedeljno.

Masaža ledom

Možda nije za svakoga, pogotovo ako ne podnosite hladnoću, ali iako je neprijatna metoda u pitanu, svakako vredi probati. Potrebne su vam kockice leda kojim ćete masirati grudi kružnim pokretima. Led će izazvati kontrakcije i skupljanje tkiva i podići opuštene dojke.

Prirodna ulja

Ovo je nezaobilazno kada je nega dekoltea u pitanju. Za lifting poprsja najbolje je da koristite ona koja su bogata antioksidansima i vitaminima C i E poput čičkovog, ružinog ili bademovog ulja.

I naposletku… VEŽBE

Da, u samim grudima ne postoji mišić, ali to ne znači da ne treba da trenirate ovaj deo tela. Treniranjem mišića koji se nalazr ispod tkiva uticaćete na njihov tonus, a samim tim i na bolje držanje i lakše i lakše dobiti lepi dekolte. Redovno plivanje, sklekovi, ležeće vežbe sa tegovima samo su neki od predloga, piše Wanted.

 

NewsLetter

Copyright 2022. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2022 Streetstyle. All Rights Reserved.