UČESTVUJTE U ANKETI: Koliko žene pate što su same? A koliko njih ipak uživa u svojoj slobodi?

Definitivno je mnogo lakši odgovor na pitanje šta žene NE žele, ali je ta lista suviše dugačka da bismo se upuštali u nabrajanje.

Da li žene pate što su same ili ipak uživaju u kvalitetnoj slobodi? Da li treba da zaboravimo da čak i u vezama treba ostati slobodan?

Šta vi mislite? Pišite nam u odgovorima.

2 komentara na “UČESTVUJTE U ANKETI: Koliko žene pate što su same? A koliko njih ipak uživa u svojoj slobodi?

  1. Poštovana,
    S’obzirom da nisam slobodna žena, ali iz aspekta iste mislim da žene koje su same su sa razlogom to.
    One koje su same jer su razvele se ,raskinule sa momkom ili ostavljene bile one mozda žele to jer u tom trenutku im je tako odgovaralo a sad bi možda nekog drugog ali su im se kriterijumi promenili… Da li pate zbog toga hm mislim da da jer čovek ne može da bude sam,prosto nismo satkani takvi…
    Vratiću se na to da sam u braku i nisam slobodna ali mi ipak treba da malo uživam u slobodi… Sebični smo jako svakom nesto fali… Samoći partner ,partneru samoća… sloboda… kako god.

  2. Moje iskustvo je da sam nažalost u svakoj vezi izgubila sebe… Od 17-te godine sam u dugim vezama, do 28-me maltene uopšte nisam bila sama… Ne moramo nužno patiti kada smo sami, mislim da se više pati u vezama u kojima smo ili u kojima ostajemo (uprkos tome što smo svesni da su zrele za kraj i što je partner već odavno prešao sve naše lične granice) IZ STRAHA OD SAMOĆE. Ja sam najviše patila zapravo u vezama. Mislim da je vreme provedeno sa samim sobom preduslov da upoznamo sebe, redefinišemo neke pogrešne obrasce i uverenja, pronađemo sebe, a tek kao takvi, možemo stupiti u odnose koji će biti kvalitetni i ispuniti nas, tačnije biti samo nadogradnja na već formiran kvalitetan život…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *