UČESTVUJTE U ANKETI: Ko je sinonim za PRIRODNU LEPOTU u Srbiji?

Došlo je vreme lepote koja nije stvarna, već je sve oko nas veštačko. Devojke bez problema odlaze na plastične operacije i obavljaju svakakve estetske zahteve na svom telu, a ne mora da bude tako.

Iako se veštački izgled kritikuje, a ugradnja silikona često izlaže podsmehu, neretko pripadnice lepšeg pola sa brojnim implantima na svom telu ponesu etiketu najatraktivnijih. Može li prirodna lepota da opstane pred naletom trendova, mogu li silikoni da postanu standard lepote?

Pišite nam vaše odgovore.

Koja žena u Srbiji je sinonim za PRIRODNU LEPOTU?

10 komentara na “UČESTVUJTE U ANKETI: Ko je sinonim za PRIRODNU LEPOTU u Srbiji?

  1. Postovana Sanja, teško da se može zadržati prirodni izgled jer retko su takve devojke primecene..uvek su na glasu plasticne devojke sa malo znanja u glavi…prirodnost se ceni, ali čini mi se mnogo manje. Poozz

  2. Sinonim za prirodnu ljepotu su pozitivne djevojke i žene koje prođu mnogo toga u životu. Mislim da potenciraš samo pjevače,pisce,glumce i starlete,a trebalo bi više uspješne ljude koji su sami sve postigli u životu,samohrane roditelje i da podstičeš mlade ljude koji su na početku svoje karijere.

  3. Andjela Adaktar, u jednoj recenici, cistota od zene, spolja i iznutra. Duge noge, cista koza, andjeoski lijepo lice, prelijep osmijeh, dama, i sto bih Englezi rekli “she is so classy”. Majka, supruga, kcerka i sestra koja ocigledno ne zeli da izgleda kao 90% drugih zena nego drzi do svog stila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.