Društvene mreže

Iza brenda Super Digital stoji tim mladih kreativaca, ali i dugogodišnje profesionalno, internacionalno iskustvo. Društvene mreže jesu platforma neformalnih komunikacija, u čijoj osnovi je zabava celokupne svetske populacije, ipak, kao najmasovniji medijum za proizvodnju smeha i brzu razmenu informacija, društvene mreže su postale daleko najefikasnija i najozbiljnija platforma online prodaje. Zato dvaput razmislite da li ćete svoj Instagram, Facebook i Youtube, u kojima potencijalno leži vaš najveći profit do sada, poveriti klinki iz komšiluka ili recepcionarki u firmi.

Upravo tako, iskoristite momenat i prepustite vaše društvene mreže profesionalcima. Super Digital tim individualno pristupa svakom klijentu i na osnovu vaših ideja i marketinških ciljeva kreira kompatibilne efikasne strategije koje donose brze rezultate. Svaki post osmišljen je i plasiran u saradnji kreativnih umova iz našeg dizajn sektora, maestralnih fotografa i videografa, zatim copywriter-a koji pišu profesionalno oštre i nesvakidašnje duhovite tekstualni sadržaj; i na kraju i marketinških eksperata koji taj sadržaj plasiraju sa ciljem da postigne viralne rezultate.

Za BRENDOVE i KOMPANIJE svih obima poslovanja, od malih porodičnih biznisa, do velikih internacionalnih korporacija, uključujući hotele, restorane, salone lepote, klinike, edukativne ustanove, državne institucije, male i velike proizvođače. Za INDIVIDUALNE klijente, pojedince od renomea, politički i poslovni establišment, ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije i regiona, koje imaju za cilj da unaprede svoju „online“ reputaciju, kao i za sve one koji žele da zakorače u javni život, izgrade svoje društvene mreže i započnu karijeru BLOGERA i INFLUENSERA.