Tretmani i nega lica by dr Jelena Glavinić

Kurs je namenjen svima vama koji želite da izgledate negovano, sveže i mlađe, svim damama koje nemaju vremena za skupe tretmane, kao i svim kozmetolozima, dermatolozima i doktorima estetske medicine koji žele da se usavrše ili nauče nešto novo o najnovijim tretmanima lica.

Većina nas želi da se reši aknosne kože, hiperpigmentacije, ožiljaka od akni. Upravo o tome će vas informisati dr Jelena Glavinić.

Dr Jelena Glavinić će pored saveta za svakodnevnu negu lica, proći sa vama kroz najpopularnije tehnike ublažavanja bori, hidriranja, pilinga i podmlađivanja kože lica.

O autoru

Autor kursa je doktorka Jelena Glavinić, vodeća ličnost u polju estetske dermatologije. Nakon završetka Stomatološkog fakulteta prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti-aging lekara. Svoje prve edukacije u oblasti estetske medicine, mezoterapije i anti-aging medicine započinje u prestižnim institucijama u Milanu, i od tada kontinuirano radi na ličnom usavršavanju budući da se znanja i tehnologije u ovoj oblasti neprestano razvijaju.

Osmislila je online kurs kroz koji će podeliti sa vama najtraženije tretmane za lice, kao i savete za svakodnevnu kućnu negu. Posavetovaće vas na šta da obratite pražnju pre nego što se opredelite za neki od tretmana kod licenciranih lekara. Bliže će vam pojasniti na koji način se usporava proces starenja, ujednačava ton kože lica, kako se dolazi do blistave i sjajne kože.

Tretmani i nega lica by dr Jelena Glavinić
*Saveti za postizanje sjajne i blistave kože lica*:

  • Saveti za svakodnevnu negu kože lica
  • Hemijski piling za postizanje holivudskog sjaja lica
  • Tretman za podmađivanje lica
  • Estetska dermatologija – usporavanje procesa starenja
  • Video prikaz i objašnjenja svakog koraka u procesu tretmana
  • Obezbedite u svom domu vrhunski tretman lica

Pogledajte profil dr Jelene Glavinić klikom OVDE.