Sanjin fit paket

Od čega se kurs sastoji?

Umesto skupih i dugih individualnih treninga, za vas smo pripremili program Vežbaj sa Sanjom od 16 specijalizovanih treninga, koji se realizuju u periodu od 28 dana, uz pomoć kojih ćete postići neverovatne rezultate i oblikovati svoje telo za svega 20 minuta dnevno. Kurs je realizovan u saradnji sa vicešampionkom u fitnesu Marijom Srećkovic Savić i kombinuje niz specijalizovanih vezbi koje svojom dinamikom i brojem ponavljanja dovode do najbržih rezultata.

Pored toga, Sanja Marinković pripremila je jedinstveni program za vas – Sanjin onlajn kuvar. Koliko ste se puta premišljali šta ćete sutra kuvati? To je zajedničko većini, i zbog toga na ovom jedinstvenom programu možete naći čak 30 recepata koji omogućavaju izbalansiralnu ishranu i zahvaljujući kojim Sanja nema problem sa linijom.

Jelovnik je podeljen na doručak, ručak i večeru. Ne brinite, ovo nisu recepti nad kojima ćete se zapitati „Šta je ovo?“ – Sanja sa vama deli recepte koji sadrže svakodnevne namrinice i lako se pripremaju.

Obogatite svoju svakodnevicu i trpezu interesantnim receptima koja je za vas pripremila Sanja Marinković.

Šta su prednosti programa?

Prednost programa je ta što možete vežbati bilo kada i bilo gde, traje samo 20 minuta dnevno i nisu vam potrebne dodatne sprave za vežbanje osim sopstvenog tela kako biste oblikovali vašu figuru. Uz program vežbi, dobijate i jedinstveni Sanjin online kuvar, koji će Vam pomoći da lako i brzo dođete do željenih rezultata. Bilo da volite da kuvate, bilo da vam je to samo još jedna obaveza u nizu – ovaj kurs će vam dati dosta korisnih saveta. Osim što sadrži videe koji će vam ceo proces učiniti interesantnijim, za vas smo pripremili i resurse – svaki recept možete da preuzmete u pdf formatu!

Uživajte.

O autoru

Sanja Marinković radi kao novinar i televizijski voditelj. Autor je emisije MagazinIn koja je najgledanija u regionu. Svojim programima želi da vam otkrije tajnu vitkosti, mladolikosti, vedrog duha, energije i dobrog raspoloženja. Efekat programa na vaše zdravlje i lepotu je nemerljiv i Sanja veruje da time što ćete biti zdrave, lepe i vitke bićete srećne i voljene.

Pogledajte Sanjin Instagram profil klikom OVDE.

NARUČITE FIT PAKET OVDE.