Do savršenog tela sa Anom Petrović 

Nutricionistički saveti za vitku figuru – bez gladovanja!

Kurs vam nudi:

  • Pravila zdrave ishrane: kombinovanje namirnica, obroci i pauze između obroka

  • Nutricionistički saveti za redukovanje i održavanje telesne težine

  • Čišćenje i detoksikacija organizma u kućnim uslovima

  • Poremećaji ishrane i kako se leče

  • Neograničen pristup kursu sa bilo kog uređaja

BONUS: Jelovnik zdrave ishrane + recepti za zdrave slatkiše!

Kurs je namenjen svima koji žele da se osećaju lepo i srećno u svojoj koži – svaki dan! Ana Petrović će vam pomoći da prepoznate i otklonite loše navike u ishrani i da se rešite viška kilograma – bez gladovanja. Ispravnom kombinacijom namirnica, dobrom organizacijom obroka i detoksikacijom organizma uspećete da dovedete zdravlje i izgled tela do savršenstva.

O autoru

Autor kursa je Ana Petrović, vodeća ličnost na polju nutricionizma u Srbiji. Ana je magistar farmacije i nutricionista dijetetičar, a 2010. godine osnovala je “Nutricionistički studio Ane Petrović” koji broji više od 90.000 zadovoljnih klijenata! Svakom klijentu pristupa temeljno, a o kvalitetu njenog rada svedoči i činjenica da se na termin u nutricionističkom studiju čeka i po nekoliko meseci!

Zbog toga je osmislila online kurs u kom će Vas naučiti kako da se hranite zdravo i na taj način redukujete telesnu težinu i poboljšate zdravlje celog organizma! Sa promenom loših navika u ishrani možete da počnete već danas – sve što Vam je potrebno su želja da izgledate i da se osećate bolje i Internet konekcija.

NARUČITE KURS OVDE.