DOBRO ORGANIZOVANI, UPORNI STE I EFIKASNI: Šta način na koji žene nose torbu govori o njihovom karakteru?

Način na koji nosite torbu puno govori o vašoj ličnosti, jer nije isto ako je nosite na ramenu, na stranu, ili u ruci. To donekle zavisi i od prilike – da li je za zabavu, poslovno izdanje ili šetnju i boravak u prirodi.

Odeća govori, i to glasno i jasno i u pogledu nečega tako jednostavnog i uobičajenog kao što je nošenje torbe na ovaj ili onaj način.

Da li ste samouvereni, nesigurni, osoba od poveranja, sumnjičavi? Spomenuta studija otkriva da postoji 7 načina nošenja torbe koji opisuju kako se osećate u tom trenutku ili kakva vam je priroda. Sigurno ćete se poistovetiti s nekolicinom, jer se mi ne osećamo uvek isto i to se odražava na način na koji nosimo ovaj neizbežan detalj.

Torba na ramenu, uz telo

Prema ovoj studiji, ovakav način nošenja torbe otkriva vašu praktičnu stranu i potrebu da vam drugi pokažu da su vredni vašeg poverenja. Ne volite da gubite vreme na sitnice i vrlo ste oprezni, zato je torba pripijena uz telo.

https://www.instagram.com/p/CdBks7ILbae/?utm_source=ig_web_copy_link

Torba na ramenu, ali je kaiš duži

Ako je ovo vaš izbor, torba je slobodnija, a vas karakteriše spontanost, bez brige o prihvatanju života onakvog kakav dolazi. Vrlo ste samouverena osoba.

Torba preko lakta

Ovakav način nošenja torbe popularizovale su sestre Olsen i Viktorija Bekam i postao je vrlo uobičajen, iako je ponekad, zavisno od težine torbe, pomalo neudoban. Prema rezultatima istraživanja, ovakav način nošenja torbe odražava moć i sigurnost zbog toga što je stavljate ispred sebe, ali bez pokrivanja.

Torba u ruci

Ovakav način nošenja torbe odražava sofisticiranost i pridavanje pažnje svom izgledu. Uporni ste, dobro organizovani i efikasni. To je jedan od trenutno najpopularnijih stilizovanja torbe u uličnoj modi.

Torba u ruci ispred tela

Stručnjaci ovakav način nošenja torbe opisuju kao oblik stidljivosti i potrebe da se zaštitite. To su obično trenuci kada ne volite da budete u centru pažnje i nehotice tražite način da se prikrijete.

Torba preko tela sa prednje strane

To je jedan od najudobnijih načina, u kome su ruke slobodne, a kretanje lakše. Ako je uvek ovako nosite, imate avanturistički duh i volite da uživate bez ometanja.

Torba preko tela, ali pozadi

Imate staloženu, smirenu i sabranu ličnost koja veruje drugima. Imate jasan cilj na umu, torba okrenuta pozadi govori da ne volite da brinete o stvarima koje nosite.

Ranac na jedno rame

Osobe koji nose rančeve su nezavisne i ističu slobodu kretanja, ne vole da nose torbe koje nisu komforne, već da imaju sve pri ruci. Pored toga, izdvajaju se po zaštitničkom instinktu.

Izvor Citymagazin