Audio i elektronski roman “Spisateljica” Anabele Basalo inspirisan istinitim događajima

Roman pod nazivom “Spisateljica” je veliki književni povratak Anabele Basalo.

Roman se izdaje u novoj, modernoj formi serijala – kroz 24 književne epizode, jedna nedeljno, svaka dugačka taman toliko da vam  popuni sat i dva slobodnog vremena.

Roman je dostupan kao elektronska-knjiga (za čitanje na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru), ali i kao audio-knjiga, za preslušavanje u kolima, prlikom treninga, džoginga, u toku obavljanja kućnih poslova, šetanja psa…U ovom Bookmate Originals Serijalu, specifičnom kratkom romanu u nedeljnim nastavcima, pažljivom oku neće promaći sličnosti sa pojedincim stvarnim likovima i situacijama sa domaće javne scene.

Autorka, čiji je ovo veliki povratak na književnu scenu, i sama je u jednom trenutku bila deo okrutne estradne “kuhinje”, te je moguće i njen sjajan svedok iz prvog reda.

Glavna junakinja Ines je od malih nogu imala samo jedan san – da postane književnica

Glavna junakinja Ines je od malih nogu imala samo jedan san – da postane književnica. Kada joj se ta želja ostvarila postala je deo srpske estrade i meta ljubomore, zavisti i laži ljudi sa javne scene. Život obične, moderne i prilično promiskuitetne devojke koja je u stalnoj potrazi za Gospodinom Posebnim, pretvara se u svakodnevnu borbu sa ostršćenim ženama i pokvarenim muškarcima. Prijatelji postaju neprijatelji, uspeh se pretvara u kamen koji više ne može da skine sa leđa.

Roman “Spisateljica” je inspirisan istinitim događajima

Roman “Spisateljica” je inspirisan istinitim događajima i pokazuje drugo lice srpske javne scene, a naročito se bavi potčinjenošću književnika u poređenju sa pevačima, manekenima, voditeljima i drugim karijerama koje osobu dovode pred oči javnosti. Svaki dan, Ines sve više postaje deo velike laži i ponestaje joj snage da se bori i da se toj laži i sama ne prepusti. Niz naizgled nepovezanih događaja dovodi raznolike ljude u život glavne junakinje, što će neminovno dovesti i do dramatičnog vrhunca i same granice života i smrti. Jedini čovek koji može da je spasi, biće zauzet borbom sa sopstvenim demonima.

Bookmate je digitalna biblioteka koja svojim članovima u našoj zemlji nudi preko 6000 elektronskih i audio-knjiga na srpskom jeziku. Bookmate je dostupan putem aplikacije za mobilne telefone i tablete, ali i putem web-sajta, bookmate.com. U katalogu od skoro dva miliona naslova na 16 jezika, uključujući i srpski, svako će pronaći nešto za sebe. Audio i elektronski roman “Spisateljica” je dostupan na servisu Bookmate, koji čitaocima poklanja 30 dana besplatnog slušanja i čitanja ovog, ali i više hiljada drugih romana. Posetite www.bookmate.com/code i unesite SANJINKLUB kao kod prilikom registracije.

Audio Roman “Spisateljica” KLIK OVDE

E book Roman “Spisateljica” KLIK OVDE