AFRODIZIJAK savremenog doba: Da li su to lajkovi na društvenim mrežama?

Da li je za vas najveći afrodizijak kada vidite svog partnera kako mu stoje pantalone ili kada vam kaže da ste pametni, a ne samo lepi? Možda volite dok ga gledate kako muževno deluje i sa keceljom dok priprema vašu omiljenu pastu u kuhinji za šporetom?

Međutim, da li je možda danas najveći afrodizijak imati puno lajkova na društvenim mrežama?

Mozda su ipak lajkovi na društvenim mrežama postali najveći afrodizijak za sve nas, kao ksanaks ili inekcija samopouzdanja.

Ne znam za vas, ali zaista verujem da postoji trenutak u životu svake žene, ali i muškarca kada je samo dovoljno kada nam kažu da smo lepi, šarmantni i zabavni. Ipak pametne žene i profesionalne ljubavnice najčešće koriste komplimente kao moćno oružje za zavođenje, jer su oni najveći afrodizijak za svakog muškarca bilo da ima široka ramene, račun u banci sa sedam nula ili sertifikat mense.

Koja je izgovorena reč za muškarca ipak najveći afrodizijak?

Da li možda kada im posle ponoći zgodna plavuša u diskoteci šapne da je najbolji frajer koga je upoznala? Ili kada neka moderna amazonka pošalje selfie o kakvom su maštali, gledajući društvene mreže? Prosečan muškarac svestan svojih kvaliteta pomisli da nije do njegovih osmeha i širokih ramena već do nekoliko čaša šampanjca koje je popila, ali velika većina će pomisliti kako je ona definitivno žena od ukusa. Zauvek ću verovati da postoji ambiciozna klasa muškaraca koja je shvatila i sebi bar krišom priznala da su moć, uspeh i finansijska sigurnost jedne žene ustvari najveći afrodizijak.

Šta je danas za muškarce i žene kao ksanaks?

Da li su to možda novac, uspeh, moć, savršen izgled, savršen partner ili rijaliti programi? Većina žena danas će vam reći da je moć najveći afrodizijak i da što je muškarac moćniji to je erotičniji. Ako je moć zaista erotična – ko je u Srbiji moćan , a erotičan muškarac?

Pišite mi u komentarima!

Vaša Sanja

 

7 komentara na “AFRODIZIJAK savremenog doba: Da li su to lajkovi na društvenim mrežama?

  1. Mislim da se danas mnogo vrednuju ti lajkovi, i da su upravo oni donekle to oličenje moći o kojoj pričate. Zato možda u ove moćne erotične muškarce današnjice ubrajam mladd influensere

  2. Sanja potpuno se slažem sa vama da i muškarcima treba da bude afrodizijak naša samostalnost, moć. Danas je malo onih koje su finansijski samostalne

  3. Mislim da je odnos muskaraca i zene postao teren za takmičenje. Ja licno mislim da se ljudi sretnu ili ne, prepoznaju ili ne, duse im se poklope ili ne…Nijedan afrodizijak nije lepsi od iskrene emocije koja se retko javi ali je tad to to. Desite se jedno drugom.

  4. Moć je oduvek bila najbolji afrodiziajk, samo se s istorijom,vremenom i ta moć, njen pojam menjala. Danas se svi loze na pare to je definitivno

  5. Draga Sanja mislim da je upravo vas instagram dokaz koliko vi delujete na miskarce kao afrodizijak.Mocna,lepa, uspesna,ostvarena i imate puno lajkova 😂

  6. Retki su muskarci, nazalost, koji mogu da se nose sa ambicioznom i ispunjenom zenom koja je u dubini duse „obicna“ a opet tako posebna I puna energije I zelje za zivotom. Uplase se, pobegnu, poricu emocije, a onda ceo zivot potajno zale za propustenom prilikom. A najveci afrodizijak su upravo muskarci koji mogu da se nose sa takvim zanama i da je isprate, daju vetar u ledja i takvi zajedno mogu do kosmosa. Da li se ovo desava samo u bajkama posto bi bilo isuvise idealno ili ostaje neka vera u pravu ljubav u modernom vremenu, dacemo vremenu da da odgovor….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *